ŠTO JE AURALIFE?

NAŠ POSAO:

Naš centar se isključivo bavi izvsnošću u svim segmentima rada s našim pacijentima,poslovanju,edukaciji,suradnji s najboljima iz našeg područja djelatnosti te kontinuiranom praćenju najmodernijih svjetskih trendova u području modernog liječenja i rehabilitacije. Posebno smo ponosni na naše znanje i dugogodišnji rad te odnos prema našim pacijentima ,što nas uvelike razlikuje od drugih. Svjesno smo postavili visoke standarde i poduzimamo sve potrebne korake kako bismo ih dosegli. Sretan pacijent je nama jedini pokazatelj uspješnosti.
Veliko nam zadovoljstvo predstavlja to što smo prvi u Hrvatskoj omogućili internetsku dostupnost kupnje specijalističkih pregleda i tretmana iz područja vrhunskog liječenja i rehabilitacije.Auralife internetsku stranicu smo napravili isključivo da našim korisnicima omogućimo bržu i jednostavniju mogućnost uzimanja i korištenja naših usluga,i to iz udobnosti svojeg doma,ureda i sl.

ČEMU TEŽIMO:

Glavni dio našeg velikog uspjeha u radu s pacijentima je potpuna predanost i velika strast koju ulažemo svaki dan u radu s našim klijentima.Jer su oni nama najbitniji. Naš glavni cilj je da svaka osoba koja dođe u naš centar čim prije se vrati u kvalitetan i produktivan život. Tomu su svjedoci tisuće pacijenata iz Hrvatske i inozemstva s kojima smo imali privilegiju raditi svih ovih godina od postojanja našeg centra.

NAŠ PRISTUP I ODNOS PREMA PACIJENTIMA:

Kod nas sve osobe dolaze po iskustvo koje im pruža naše liječenje,profesionalna i opuštajuća atmosfera te vrhunski oblici liječenja:
• Svaki naš pacijenta ima poseban termin koji zakazujemo po dogovoru
• Naši korisnici su uvijek dočekani s poštovanjem i srdašnošću
• Mi pružamo uslugu pacijentima bez obzira na rasu, spol, dob, zdravstveno stanje, bračni status, nacionalnost ili etničku pripadnost, religiju ili izvor plaćanja. Također smo se pobrinuli da naš centar bude dostupna pacijentima s otežanim kretanjem i pacijentima s posebnim potrebama.
• Naš će tim u svakom trenutku voditi računa o Vašoj sigurnosti i komforu i poticati će Vas da sudjelujete u pregledu davanjem primjedbi ili prijedloga.
• U svakom trenutku imate pravo odbiti našu uslugu, ali se oslanjamo na Vas da ćete s našim djelatnicima razmotriti odluku o odbijanju pregleda i implikacije takve odluke.
• Imate pravo na zaštitu svoje privatnosti, sva komunikacija i evidencija vezana uz Vas i Vaš pregled biti će tretirana kao tajna od strane osoblja Aura centra. Sam liječenje obaviti će se diskretno i na način koji štiti Vašu privatnost u najvećoj mogućoj mjeri.
• Osoblje Aura centra obvezuju se razmotriti svaku Vašu primjedbu objektivno, suosjećajno i bez odgode.