SPORTSKE OZLJEDE UVOD

C:\Users\NN\Desktop\thumbnail.png

ZAŠTO SPORTSKE OZLJEDE?

Kada govorimo o bavljenju sportskim aktivnostima,možemo reći da je u velikom broju slučajeva izuzetno preporučljivo.Svi profesionalci i rekreativci koji se bave sportom nekada su u svom životu doživjeli sportsku ozljedu. Na njim je da potraže stručnu pomoć ukoliko takva vrsta ozljede traje dulje od nekoliko tjedana.

Pojam sportske ozljede, u najširem smislu, se odnosi na ozljede zadobivene tokom bavljenja sportom ili rekreativnim vježbanjem. Pojedine sportske ozljede nastaju kao posljedica nesreća; druge su rezultat nepravilnog vježbanja, neispravne opreme, nedostatka kondicije, ili nedovoljnog zagrijavanja i istezanja.

GDJE SE NAJČEŠĆE JAVLJAJU SPORTSKE OZLJEDE:

Iako gotovo svaki dio tijela može za posljedicu imati sportsku ozljedu, pojam je uglavnom rezerviran za ozljede muskulatornog sustava koji uključuje mišiće, kosti, ligamente i tetive.

Na sreću, iako postoje akutni i kronični slučajevi, najveći broj sportskih ozljeda, osobito adaptacijskih procesa i nestabilnosti, se može učinkovito riješiti. U većini tih slučajeva, stanje će se vratiti na razinu koja je prethodila zadobivanju ozljede. Većina sportskih ozljeda se može i spriječiti, ako se pravilno pripremite .

Liječenje uvelike ovisi o uzroku bolesti,simptomima i osobnim ciljevima.Kod nas u centru ćete dobiti pravilnu dijagnozu i liječenje vrhunskim metodama fizikalne terapije.

VRSTE TERAPIJA KOJE SE KORISTE U NAŠEM CENTRU:

C:\Users\NN\Desktop\VAC 5000.png

C:\Users\NN\Desktop\SMART  4000.png

C:\Users\NN\Desktop\VRSTE TERAPIJA\VAKUUM TERAPIJA.png C:\Users\NN\Desktop\VRSTE TERAPIJA\ULTRAZVUK.png C:\Users\NN\Desktop\VRSTE TERAPIJA\MAGNETOTERAPIJA.png C:\Users\NN\Desktop\VRSTE TERAPIJA\LASER.png

ZA DODATNE INFORMACIJE VEZANE UZ APARATURU POGLEDAJTE U POSEBNOM DIJELU WEB STRANICE KOJA SE ZOVE VRSTE TERAPIJA U AURA CENTRU!

NARUČITE SE NA PREGLED!

UNESITE U OBRAZAC VAŠE PODATKE:

IME I PREZIME:

ADRESA:

BROJ TELEFONA:

EMAIL :

ŽELJENI DATUM TERMINA:

ŽELJENO VRIJEME TERMINA (PRIJE ILI POPODNE):

OPIŠITE VAŠE SIMPTOME: