O NAMA

Aura centar za zdravlje i rehabilitaciju osnovan je 2009. godine u Valpovu (Slavonsko-Baranjska županija , Hrvatska).

Privatna smo praksa specijalizirana za liječenje akutnih i kroničnih ,ortopedskih,neuroloških,degenerativnih,reumatoloških bolesti te sportskih ozljeda.
Za liječenje naših korisnika koristimo najmoderniju svjetsku aparaturu,te strogo individualan pristup u radu s našim pacijentima.Nama su naši korisnici uvijek na prvom mjestu.Oni ne dobivaju samo najbolju šansu za liječenje njihovih tegoba nego dobivaju i iskustvo koje ih vraća u bolji i kvalitetniji život,bez tegoba i bolova.

Korištenjem koncepta individualnog pristupa u liječenju naš medicinski kadar prilagođava tretmane specifičnim potrebama naših pacijenata. Personalizirana medicina u svom konceptu nudi medicinsku izvrsnost, što nam omogućava ponuditi vam nove oblike liječenja koji predstavljaju budućnost liječenja i rehabilitacije.
Intenzivno smo usredotočeni na dobrobit i korist svih naših pacijenata, te svakom od njih pružamo individualan tretman. Bez obzira o kojem se zdravstvenom stanju radi, sigurnost i zadovoljstvo pacijenata glavni su prioriteti u našem centru.

U praksi radi visoko specijalizirani kadar s preko 20 godina iskustva rada s pacijentima.

Zato s ponosom možemo reći da smo svih godina rada našeg centra imali privilegiju raditi s pacijentima ne samo iz Hrvatske nego i 10-tak zemalja Europe.

ISKUSTVO

Aura centar osnovan je 2009. I svake godine nebrojeno pacijenata dolazi iz Hrvatske i Europe tražeći najbolji pristup u liječenju njihovih bolesti.Imamo stručnjake s preko 20 godina iskustva i rada u liječenju najtežih kroničnih oboljenja iz našeg dijela struke.Upravo veliki postotak izliječenja najtežih pacijenata su razlog zašto smo danas jedan od najboljih centara za liječenje i rehabilitaciju u našoj regiji.

KORISNICI

Naši korisnici su naš prioritet.Zbog toga naši korisnici primaju strogo individualno prilagođen oblik liječenja.U kombinaciji sa vrhunskom aparaturom ,godinama iskustva i načinom rada omogućujemo vrhunske oblike liječenja ortopedskih, neuroloških, reumatoloških bolesti te sportskih ozljeda.

AURALIFE PORTAL

S ponosom možemo reći da smo prvi u Hrvatskoj otvorili internetski portal „Auralife“ isključivo vezan za liječenje i rehabilitaciju s mogućnošću kupnje usluga specijalistički pregleda i tretmana po vlastitom izboru.Na tu ideju smo došli godinama razgovarajući s našim korisnicima i s razmišljanjima kako da vrhunsko liječenje učinimo što dostupnijom svim zainteresiranima.Internetski portal „Auralife“ osim ponude kupnje nudi i cijeli spektar drugih informacija vezanih uz naš centar ili podatke o bolestima te isto tako omogućuje direktno naručivanje naših pacijenta putem interneta.

VRHUNSKI OBLICI LIJEČENJA

Najnoviji svjetski oblici liječenja su naša svakodnevica.Kontinuirano pratimo ono najbolje što nudi današnja svjetska medicina iz područja naše struke.Stalno usavršavanje i praćenje svjetskih trendova su postali nešto normalno.To je ujedno i naša obaveza jer naši pacijenti i njihov brzi oporavak su naš prioritet.

INDIVIDUALAN PRISTUP PACIJENTU

Korištenjem koncepta individualnog liječenja, prilagođavamo tretmane specifičnim potrebama naših pacijenata. Individualna medicina u svom konceptu nudi medicinsku izvrsnost, što nam omogućava ponuditi vam nove oblike liječenja koji predstavljaju budućnost medicine i rehabilitacije.